Sunday, January 10, 2010

mesyuarat agung rumah gamma

aku pun dah lupe bile tarikhnye. tapi, yang pada waktu prep petang lah :P

so, sekarang kitoprang dah ade KR and PKR for 2010. mule2 KR kitorang zairi. tapi, disebabkan zairi sangat hebat. ceh, die dapat jadi penolong ketue pengawas lelaki, jawatan KR tu terpakse di pass ke orang lain. so, maybe ceraf lah yang dapat jawatan tu. so, aku pun rase ok je. mane2 pun boleh. haha. hebat2 belake gok :P PKR kitorang Aim, so, memang agak gempak jugak lah. dah kalau Aim jadi PKR. haihh, rock sangat lah tu :P so, aku pegang ajk basketball untuk gamma. haihh, entah pape je. main pun tak reti :P

untuk markah merit dimerit aku. alhamdulillah aku takde dimerit pun untuk last year. tapi, aku tetap tak berpuas hati sebabnye markah aku memang tak mencukupi. banyak yang aku buat last year tak key in pun. so, ade bengang2 sikit. insyaallah bile2 nanti free aku complain :P

so, untuk tahun ni aku doa2 je pendatang baru gamma harap2nye yang bagus2, best2 dan yang power lah. kasi naik sikit name gamma yang sedang turun nih. haihh..

KR- ketua rumah
PKR- penolong ketue rumah

note to ibu and babah : sekolah boleh balik sebulan 2 kali sekarang. tapi, yaya maybe balik sebulan sekali je. macam biase. tapi, untuk chinese new year, ticket flight air asia dah habis katenye.. tak tau lah kalau itu hanye trick untuk jual ticket mahal di saat2 akhir. so, yaya nak try balik naik bas. macam teringin je. kawan2 yaya pun ramai macam teringin naik bas jugak. so, boleh ke? hee

2 comments:

linda said...

Naiklah bas tapi nanti jgn mengadu lambat plak....boring ke....bagi ibu rasanya mcm rugi je..lama kat perjalanan. cuti tu berapa lama biar ibu tgk ye ke tiket dah habis.

Shieda said...

tiket alang beli on behalf of ibu n babah. pelbagai rintangan yang dihadapi..ahaks!! demi awak semua okeh ajer..
Tiket ke KL Air Asia!!
Balik Ganu naik MAS!! (KLu tak silap la)