Saturday, December 5, 2009

tahniah tahniah :)

aku bangun dari tido tadi dan terus menuju ke arah dapur. dan ape yang aku nampak mase on the way pegi dapur tu sangat pelik dan aku pun tak faham ape bendee tu..

card board sebesar (lagi besar dari laptop ni la yang pasti) yang tertulis jumlah wang sebanyak w10,000,000 tertera dan terstand sendiri dekat atas piano. wooww! hebat2! aku jalan terus pegi dapur. biase la, bangun dari tidur memang blur gile gile.

ibu call lepas tu. aku tanye. ape bende card besar tu sume. ibu cakap, babah champion golf! ouhhhh, lagi sekali babah saya sangat hebat! haha. ape bende entah lagi hadiah die. tak boleh mention sini, nanti korang plan nak rompak rumah aku plak. joke2 :D

3 comments:

Shima Hishamuddin said...

wooo dahsyat gilee 10 juta?

little miss excited said...

tu duit luar
bile tukar duit sini
10 ribu kutt.

Shima Hishamuddin said...

owh ok. hhaha mati2 igtkn 10 juta haha kaya laa family tiya haha