Saturday, December 5, 2009

bangsawan's day out :)

perjalanan bermula apabila aku ngan shima naik kete ibu pegi amik nad and deena dekat hotel yang dorang menginap tu. at the same tym, neddy and aisyah dah pegi bukit jalil dulu bersame ee and babah :P ngan pulak dorang ngan ayah aku (bunyi mcm tak boleh blah je) so, kitorang jumpe sume2 dekat bukit jalil terus naik lrt pegi times square :)

bangsawan <3

sampai je times square, kitorang terus pegi cinema. dan akhirnye, niat nak tengok new moon tercapai jua :P mase da masuk dalam tu, tak ramai sangat orang. so, kitorang terjadi bising sbb gamba tak elok. tibe2 gamba double (konon2 tak puas hati :P)

new moon

new moon, pade pendapat aku.. same la mcm korang. entah, aku pun tak tau rase die gane :P haha. so, lepas tengok new moon.. jumpe dengan syaza.then, kitorang bergegas ke makan2! haha. aku makan spaghetti dan blackcurrent. aku ni ntah pape je. sekali lagi melanggar pantang larang diet :P (kehebatan nafsu makan)
ignore my face, please :D

lepas makan2, kitorang sume jalan2 dan beli2. jalan2 syok sangat. tengok mereka2 pilih barang. tak boleh blah tengok nad. aku tak terkejar. penat sangat! :P die memang sentiase hyper dengan sume ni :P



kitorang sempat jugak jumpe hairul n friend. mati2 ingat kawan die tu adek die sebab muke same ngat! ahha. aku try cari baju kosong untuk paint. tapi, sangat tak berminat la :P ade la sikit2 beli barang. sangat best jalan2 dengan dorang.



bile dah penat jalan2 n main2 so kitorang dah nekad nak main bowling. kitorang main r dengan semangatnye. situasi hebat yang kitorang dapat : kitorang punye lane sebelah lane budak2 laki ramai2. haha. nasiblah, dorang baik, tengok muke pun baik2 kut :P jadi, kami main dengan best sekali :D shima, kecik2 cili padi atau boleh gune juga sikit2 dont judge a book by its cover. ahha kerana antara kitorang die hebat sekali :P dan aku yang kurang hebat sikit dari shima number 2 dan yang lain2 tu kurang hebat. tak yah mention la eyh.. haha tak de lah... aku pun tak ingat sape yang kurang hebat sikit dari aku tu :P yang lane sebelah ni, gaya sangat hebat tapi malangnye score nye tak lah hebat mane. haha :P

main bowling


strike wannabe. padahal tak pun :P

menuju terus ke arah yang benar. kami pegi semayang dulu dan sempat pose depan surau :P penat ouh mase ni. da r kene tegur dengan sorang laki besar sebab kitorang sume duduk dekat atas tempat kitorang duduk tu. haha :D


lepas menunaikan solat, kitorang sambung berjalan2 dan terus keluar dari times square dan menuju ke arah Bukit Bintang pula. kitorang pergi jumpe fathi, fizi dengan ezzat dekat sane. saje lepak2 sane sambil minum2 sampai pukul 8mlm. kitorang makan sushi and main makan2 wasabi banyak2. pedas gile kutt sementara lepak sane. ade pegi semayang kejap. yang mamat 3 org ni ______ (rahsie) haha! tp, gamba dengan fathi fizi and ezzat takde r. aku lupe amik gamba korang :P


dalam pukul 9mlm macam tu baru la kitorang naik lrt pulang balik rumah. anyway, hari ni jadi hari yang sangat best sangat2. seronok keluar dengan korang semue. cool gile tahu tak! :) i really had fun went out with u guys .so, thanx :)

1 comment:

linda said...

Mamat 3 orang tu gi mana? Rahsia konon...