Friday, June 4, 2010

tentera 5 Al - Farabi yang hebat :D

5 al-farabi sangat hebat. kehebatan semangatnya tak boleh ditandingi.

kami ade aizi. merangkak ketua aka komander tentera al-farabi. die hebat dan baik. berbudi bahasa tapi susah nak cakap terima kasih ( maknenye tak lah sangat ) :P tapi die memang sangat baik.

kami ade dina. seorang pengebom berani mati yang bersuara lantang. die memang membawa keriuhan pada kelas kecuali kelas bahasa melayu sebab mase kelas ni die akan khusyuk bace novel :D

kami ade fikri yang hebat. semangat tinggi dan yakin pada diri. bila orang ini rase downnnn je. senang kalau die ade berdekatan. macam "penyumbang semangat terhebat"

kami ade kinah yang kreatif. sangat hebat kekreatifannye. dan jiha juga hebat. pemanah beracun yang sangat handal!

kami ade pokka yang hebat. gaya tido nya sangat mengagumkan. orang ini sendiri sangat kagum bile die boleh tido merata rata dalam apa jua keadaan sekali pun dengan badan straight saja malah tidak sekali pun tersengguk sengguk. memang kagum!

kami ade sya yang hebat. kemanisan mulut memang boleh menewaskan pihak lawan yang kurang hebat! dahsyat!

adeee neddy yang hebat. seorang yang matang bak kata cikgu rozazat. memang hebat !

kami ade mc nad yang hebat. riuh jugak semue pun nak ditegur. pembawa berita berita hebat same macam dirinya yang hebat !

syukriah pun sangat hebat. pukulan tangannye sangat dahsyat! membuatkan kehebatan al-farabi semakin bertambah hebatnye!

dan ramai lagi yang hebat!

SEMUA PUN HEBAT !

termasuklah orang ini. pengebom berani mati yang hebat!

"saya seorang pengebom berani mati
mampu lakukan apa saja yang
HEBAT HEBAT"

1 comment:

Ateeya.. said...

lol.. like it sooo much!! hahaa