Thursday, May 6, 2010

milo susu

selamat petang semua :D
sekarang aku dekat mcd sedang ber-outing dengan nadiah. sedar tak? hehe !
tadi jalan2 dekat mydin dulo. lepas tu.....

aku ngan nad kelam kabut gile lah nak pegi cocok duit. semangat betul care jalan! tapi, tibe2 je nadiah stop break yang tahap emergency gile. tapi, aku jalannnnnn... je macam selalu aku jalan tu. dah tu, setelah aku berselelisihan dengan seorang jejaka, tibe2, orang tu macam terkejut je nampak aku. die kate "eihh". tapikan, aku kesian lah dekat die sebabnye aku tak sedar pun die tegur aku tu. aku terus je jalan. lepas tu nadiah kate "wehh, tak kenal ke?" hee, terpinga-pinga aku tahu. ITU AZLAN. x-KR last year.. pastu, aku punye jantung berdegup kencang sebab tak tahu nak kate ape dah. hak hak. pastu en, ade lah lagi. cakap sikit :P hurmm, tak sangke en jumpe lagi :P

muke kami nampak macam orang yang kesunyian dan perlukan perbualan dengan orang yang tak dikenali ke?

sebabnye, hari je tym kitorang jalan2 dekat luar ni ramai sangat bertegur. wahh, kami kepelikan!

cerita satu : nadiah tengah nak cocok duit. lepas tu , ade sorang abang ni muke ala2 farid kamil. huuu ~ macam hensem. tapi en dalam mydin pun nak pakai sunglasses. hehe. abang tu kate ape entah. tak berape nak faham lah bang. yang dengar tadi pun, perkataan -duit, keluar, banyak, relax, jangan panic. haaa.. pelik lah die :P

cerita due : kami sedang laju2 berjalan menolak troli. dan2 je, aku macam terkejut gile. sebab aku ingat air aku tertinggal dekat kedai gambar. dah tu, stop mengejut lah kan. nadiah dah xcdent dah dengan troli tu. due2 pun jerit. abang farid kamil tadi terjumpe lagi dengan kitorang. die macam sikit lagi nak jadi mangsa pelanggaran troli tu. wahh, jumpe lagi laa.. macam ade jodoh je en. die macam nak cakap sumthing, tapi, kitorang terus berlalu pergi sebab air ade dekat dalam troli rupe2 nye. hehe :P

cerita tiga : sedang2 kami makan dekat mcd. ade sorang kakak ni datang. tanye form brape. tibe2 bagi pensel dengan pemadam MCD. wahh, maju lah! dan2 jugak. die borak2 lah pasal sekolah :D

cerita empat : seorang pak cik segak bergaye. hehe pengurus mcd lah die. datang berdekatan, die tanye. kitorang form berape? die tau pulak kitorang sekolah mane tu. dan2 pulak cerita pasal anak die yang kene tampar dan terus keluar dari SESMA. huhh.. peramah lah uncle ni :D